Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben absoluut geïntrigeerd door de MMA-sport. Het is mijn absoluut favoriete sport om naar te kijken en dat is al zo lang als ik me kan herinneren. Twee jongens trainen maandenlang urenlang in de sportschool om de achthoek binnen te stappen en te vechten met alles wat ze hebben!

Voor sommigen lijkt het misschien een meedogenloze sport (omdat het bloedig en gewelddadig is), maar deze jongens zijn “geconditioneerde machines”. Ze trainen niet alleen elke dag in de sportschool van zon tot zonsondergang in de sportschool, maar de echte kampioenen zijn ook geprogrammeerd om een ​​sterke mentale houding te hebben. Er is niet alleen vaardigheid en kracht voor nodig om in de achthoek te stappen en te winnen, maar het vereist ook de juiste mentale toestand en een sterke mentaliteit.

Denk er even over na. Twee jongens pakken het uit. Ze bloeden en zijn moe. De adrenaline stroomt. Hun lichamen zijn geslagen. Maar aan het einde van het gevecht is de jager die zijn hand zal opsteken degene die net iets harder heeft gevochten. Ze kunnen allebei zwarte gordels hebben in hun vechtstijl en hebben evenveel en gelijke vaardigheid, maar de winnaar wordt gedicteerd door hun mentale toestand toen ze zich in de achthoek bevonden.

Urijah Faber is een van mijn favoriete vechters, hoewel hij ten tijde van dit schrijven niet langer kampioen is. In een van zijn gevechten brak hij zijn hand in de eerste ronde en dit was een gevecht van 5 ronden! Denk je dat hij tegen de menigte zei: ‘Sorry jongens, ik heb mijn hand gebroken zodat ik vanavond niet meer kan vechten?’ Absoluut niet. Hij vocht met al het andere dat hij had. Hij had pijn. Hij kon zijn sterke hand niet gebruiken om te vechten. Maar hij stopte niet met vechten voor alles wat hij had voor de volgende vier ronden. Hoewel hij verloor door een beslissing, is hij allesbehalve een opgever en een mislukkeling.

Hoe hard wil JIJ vechten voor je doelen en dromen? Hoewel dit misschien geen fysiek gevecht is, is het net zo uitdagend om succesvol te zijn in het bedrijfsleven. Alles wat de moeite waard is om voor te vechten, heeft geweldige beloningen. De strijd is nooit tevergeefs.

Laten we van deze jongens leren. We bevinden ons misschien in de achthoek voor een uitdaging, ben je klaar om te vechten met alles wat je hebt? Of geef je het op als je een hand breekt?

fitness broek nodig?