Een les in succes van MMA Fighters

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben absoluut geïntrigeerd door de MMA-sport. Het is mijn absoluut favoriete sport om naar te kijken en dat is al zo lang als ik me kan herinneren. Twee jongens trainen maandenlang urenlang in de sportschool om de achthoek binnen te stappen en te vechten met alles wat ze hebben!

Voor sommigen lijkt het misschien een meedogenloze sport (omdat het bloedig en gewelddadig is), maar deze jongens zijn “geconditioneerde machines”. Ze trainen niet alleen elke dag in de sportschool van zon tot zonsondergang in de sportschool, maar de echte kampioenen zijn ook geprogrammeerd om een ​​sterke mentale houding te hebben. Er is niet alleen vaardigheid en kracht voor nodig om in de achthoek te stappen en te winnen, maar het vereist ook de juiste mentale toestand en een sterke mentaliteit.

Denk er even over na. Twee jongens pakken het uit. Ze bloeden en zijn moe. De adrenaline stroomt. Hun lichamen zijn geslagen. Maar aan het einde van het gevecht is de jager die zijn hand zal opsteken degene die net iets harder heeft gevochten. Ze kunnen allebei zwarte gordels hebben in hun vechtstijl en hebben evenveel en gelijke vaardigheid, maar de winnaar wordt gedicteerd door hun mentale toestand toen ze zich in de achthoek bevonden.

Urijah Faber is een van mijn favoriete vechters, hoewel hij ten tijde van dit schrijven niet langer kampioen is. In een van zijn gevechten brak hij zijn hand in de eerste ronde en dit was een gevecht van 5 ronden! Denk je dat hij tegen de menigte zei: ‘Sorry jongens, ik heb mijn hand gebroken zodat ik vanavond niet meer kan vechten?’ Absoluut niet. Hij vocht met al het andere dat hij had. Hij had pijn. Hij kon zijn sterke hand niet gebruiken om te vechten. Maar hij stopte niet met vechten voor alles wat hij had voor de volgende vier ronden. Hoewel hij verloor door een beslissing, is hij allesbehalve een opgever en een mislukkeling.

Hoe hard wil JIJ vechten voor je doelen en dromen? Hoewel dit misschien geen fysiek gevecht is, is het net zo uitdagend om succesvol te zijn in het bedrijfsleven. Alles wat de moeite waard is om voor te vechten, heeft geweldige beloningen. De strijd is nooit tevergeefs.

Laten we van deze jongens leren. We bevinden ons misschien in de achthoek voor een uitdaging, ben je klaar om te vechten met alles wat je hebt? Of geef je het op als je een hand breekt?

MMA Nutrition, de enige manier om de beste in de sport te zijn

Fysiek fit zijn is essentieel voor de Mixed Martial arts (MMA) sport. Dat is de enige manier om een ​​overwinning te behalen – door de sterkste te zijn in uw gewichtscategorie. Het is een full-contact sport, dus het lichaam moet klaar zijn om aan de eisen te voldoen. Als gevolg hiervan is MMA-voeding essentieel in combinatie met een goed bewegingsregime.

Voor voedingsdoeleinden is het beter om dagelijks een aantal kleine maaltijden te nemen in plaats van drie grote maaltijden. Het lichaam verbruikt tijdens een training veel koolhydraten, dus het is noodzakelijk om het lichaam ermee te blijven aanvullen. Dit kan door veel havermout en fruit te eten. Ze zijn je belangrijkste energiebron.

Blijf uit de buurt van drankjes met een hoog suikergehalte en vermijd vet voedsel, frisdrank, junkfood en gefrituurd voedsel. Deze zullen je allemaal aankomen, maar hebben geen gunstige voedingswaarde. Wat je wel wilt eten, is voedsel dat je essentiële vetzuren geeft. Vis is daar een goede bron van. Geroosterd en gebakken voedsel is ook geschikt voor consumptie. Je wilt een groot gewicht hebben om het juiste gewicht te hebben voor de categorie waarin je wilt vechten, maar het moet op de juiste manier worden gedaan. Water is ook essentieel om te voorkomen dat je uitgedroogd raakt.

Een ander nee in MMA-voeding is ingeblikt voedsel en wit brood. Blijf bij natuurlijke producten. Breed brood is geweldig samen met mager vlees voor de eiwitten en verse groenten voor extra voeding. Het hele punt is dat als het weinig of geen voedingswaarde heeft, het niet geschikt is voor consumptie met wat je wilt bereiken.

Krijg de hulp van een voedingsdeskundige om uw dieetplan in kaart te brengen. Mogelijk merkt u dat de consumptie van het juiste voedsel niet voldoende is en heeft u mogelijk wat extra vitamines en mineralen nodig in de vorm van supplementen. Alleen zo bereik je je doelen. Het is een zware sport en goede MMA-voeding is de enige manier om het te maken.

UFC-kleding voor MMA Sport

Mixed Martial Arts wordt uitgevoerd door de waaghalzen. Het vereist niet alleen kracht, maar ook een stoere geest. Voor zulke stoere zielen moet je ze ruwe en stoere kleding geven om de sport te beoefenen. UFC is een merk waar je voor kunt instaan. Hij staat niet alleen bekend om zijn kwaliteit, maar is ook zweetbestendig en houdt de sporter ontspannen en spanningsvrij. UFC biedt verschillende producten, waaronder UFC-handschoenen, UFC-shirts, UFC-T-shirts en andere MMA-uitrusting en kleding.

Het UFC of Ultimate Fighting Championship begon als een toernooi om de beste vechters ter wereld te vinden en was gebaseerd op de Braziliaanse vale judo-vechtstijl. De UFC wordt erkend als de grootste promotie ter wereld. UFC heeft zijn hoofdkantoor in Las Vegas, Nevada en is eigendom van Zuffa LLC. Vroeger was kleding niet gereguleerd en veel jagers kozen voor strakke atletische korte broeken of lange boxershorts, en anderen droegen strakke worstelpakken en een lange broek.

De regels voor MMA-kleding kwamen na de beweging om de UFC en de MMA-vechtstijl naar de mainstream te brengen. Nu zijn ze bijna een stijlstatement geworden. Het zijn niet alleen de vechters die UFC-kleding dragen, maar ze zijn ook beschikbaar voor hun fans. Zelfs tijdens het oefenen is het erg belangrijk om goed gekleed te zijn om blessures te voorkomen. De amateurs kunnen in ernstige problemen komen als ze de instructie niet volgen om de juiste UFC-kleding en UFC-uitrusting te dragen. Elke UFC-fan zou zeker één UFC-shirt of UFC-t-shirt hebben. Er zijn verschillende leveranciers beschikbaar, maar pas op voor de fraudeurs.

Koop altijd spullen voor een gerenommeerde leverancier als MMA Stop. Ze hebben alle topmerken voor MMA-kleding en MMA-uitrusting, waaronder UFC-handschoenen, UFC-shirts en UFC-T-shirts. Men kan de producten online bestellen en hun producten pakken wanneer ze maar willen.